Başkan Tekin: Başımız sağ olsun

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Soma'da yaşanan üzücü olay nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Manisa Soma’daki maden ocağında trafo patlamasıyla çıkan yangın sonucu 200’ün üzerinde...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Tekin: Başımız sağ olsun

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Soma'da yaşanan üzücü olay nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Manisa Soma’daki maden ocağında trafo patlamasıyla çıkan yangın sonucu 200’ün üzerinde işçinin hayatını kaybetmesi, onlarca işçinin de yaralanması, ülkenin her tarafında olduğu gibi Alaplı ilçesinde de büyük bir üzüntü ile karşılandığını belirtti. Başkan Tekin, şöyle dedi:

"Acımız çok büyük ve derindir. Umudumuz ve duamız, her ne kadar umutlar gittikçe azalsa da kurtarma çalışmalarının devam ettiği maden ocağında, mümkün olduğunca daha fazla canın kurtarılması ve hayatını kaybeden işçilerimizin mümkün olduğunca az olmasıdır. Dualarımız, halen maden ocağında bulunan işçilerimizin canlarının sağ olmasıdır. Endişemiz ve korkumuz ise can kaybımızın daha da artmasıdır. Maden kazaları maalesef ülkemizin acı gerçeklerinden biridir. Bu gerçeği en fazla yaşayan bölge olduğumuzdan bu acının ne demek olduğunu, içimizde nasıl silinmez izler bıraktığını Zonguldak halkı olarak en iyi biz ve özellikle bu kazalarda hayatını kaybeden madencilerimizin aileleri bilir.

Dolayısıyla, Soma’daki maden kazasının bölge insanının ve özellikle hayatlarını kaybeden madenci ailelerinin yüreğini nasıl tarifi imkansız bir acı düşürdüğünü, bu acıyı defalarca yaşayan bölge insanı olarak en iyi bizler hissederiz; onları en iyi bizler anlarız. Soma’da hayatlarını kaybeden maden şehidi işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı işçi kardeşlerimize acil şifalar; ülkemize ve kazada hayatlarını kaybeden işçilerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

CİHAN

Yorumlar