Başkan Taşçı: Samsun için STK'lar birlikte hareket etmelidir

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Yalgın ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Hüseyin Yaygın, dernek olarak 22 yıldır Samsun için bir çok önemli...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Taşçı: Samsun için STK'lar birlikte hareket etmelidir

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Yalgın ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Hüseyin Yaygın, dernek olarak 22 yıldır Samsun için bir çok önemli çalışmaya imza attıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

STK'ların hayatın pek çok alanında kentlere olumlu katkıları olduğunu, bunların en önemlilerinden birisinin kentlerin gelişimi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Taşçı, "STK'lar kendi başına bir güçtür. Ama yapabilecekleri sınırlıdır. Birlikte hareket etmeleri halinde kentin gelişimi için daha büyük ve olumlu adımlar atılacağına, daha başarılı olunacağına inanıyor ve bunu diliyorum." şeklinde konuştu.

Atakum için büyük hayallerinin olduğunu da söyleyen Başkan Taşçı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Atakum'a ve Atakumluya layık oldukları her şeyi kazandırmak amacıyla cesaret, azim ve kararlılıkla işlerimizi yapıyoruz. İlçemize yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açıktır. Elimizden gelen bütün yardımı da yapmaya hazırız."

CİHAN

Yorumlar