Başkan Taşçı: Kaliteli hizmet eğitimli personel ile verilir

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına yönelik Vali-Kamu Yönetimi Denetçisi Dr. Mustafa Tamer tarafından verilen, eğitim semineri, Atakum Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Dr. Mustafa Tamer seminere katılan Zabıta...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Taşçı: Kaliteli hizmet eğitimli personel ile verilir

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına yönelik Vali-Kamu Yönetimi Denetçisi Dr. Mustafa Tamer tarafından verilen, eğitim semineri, Atakum Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Dr. Mustafa Tamer seminere katılan Zabıta Müdürlüğü personeline, "zabıtanın görev ve yetkileri", "işyeri açma ve çalışma ruhsatları yönetmeliği", "zabıta kalemi çalışmaları, yazışmaları", "kabahatler kanuna göre yapılan işlemler", "kaçak inşaatlarla ilgili mevzuatlar", "rutin görevler" hakkında bilgi verdi. Dr. Tamer mevzuat ve yönetmeliklerde meydana gelen değişiklikleri, görev ve yazışma sırasında yaşanan sorunları ve bunların çözüm yollarını ayrıntılı bir şekilde anlatırken, sunum ve örnekleme desteği ile de konuların tam anlamı ile anlaşılmasını sağladı.

Atakum Belediyesi olarak halka daha iyi ve kaliteli hizmet verme anlayışında olduklarını, bu nedenle hizmet içi eğitime çok önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Halka layık olabilmek için kaliteli ve hızlı hizmet vermek amacındayız. Bunun da belediye çalışanlarının bilgi ve birikimlerinin artırılması ile olacağına inanıyorum.Bu nedenle eğitime büyük önem veriyorum. Personelimizin sorumluluk alanlarındaki bilgilerini tazelemek, yasalar, mevzuatlardaki son değişiklikleri öğrenmelerini sağlamak amacı ile bu tarz hizmet içi eğitim seminerlerini bundan sonra sık bir şekilde düzenleyeceğiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar