Başkan Taşçı çocuklarla yorgunluk attı

Ana okulu, kreş ve yaz okulu olarak faaliyet gösteren Kuzey Yıldızı Çocuk Akademisi öğretmen ve öğrencileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Taşçı çocuklarla yorgunluk attı

Ana okulu, kreş ve yaz okulu olarak faaliyet gösteren Kuzey Yıldızı Çocuk Akademisi öğretmen ve öğrencileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti. Başkan Taşçı, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtırken, "Çocukların cıvıl cıvıl sesleri, sevgi ile sarılışları bütün yorgunluğumu unutturdu." dedi.

Yoğun tebrik ziyaretleri karşısında mutlu olan ancak bir o kadar da yorulan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın bu yorgunluğu, Kuzey Yıldızı Çocuk Akademisi öğrencilerinin ziyareti ile son buldu. Aralarında kızı Nisa'nın da bulunduğu minikler Başkan Taşçı'ya sevgi gösterilerinde bulunurken, Başkan Taşçı da onlara oyuncak hediye etti.

Kendisinin de biri kız diğeri erkek iki evlat sahibi olduğunu belirten Başkan Taşçı, "Çocukları çok seviyorum. Onlarla birlikteyken bütün yorgunluğumu unutuyor, sıkıntılarımdan kurtuluyorum. Yavrularımız bizim geleceğimizdir. En iyi şekilde yetişmeleri, ailelerine, ülkelerine faydalı birer insan olabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar