Başkan Şükrü Sözen mazbatasını aldı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde ikinci defa Antalya Manavgat Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sözen, mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Şükrü Sözen mazbatasını aldı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde ikinci defa Antalya Manavgat Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sözen, mazbatasını aldı.

Başkan Şükrü Sözen, belediye meclisi üyeleri ile birlikte Manavgat İlçe Seçim Kurulu'na mazbatasını almaya gitti. Sözen, mazbatasını Manavgat İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Hakimi Taner Atalay'dan aldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Atalay, ikinci defa Manavgat'a başkan seçilen Sözen'i tebrik ederek, başarılar diledi.

Zor ve yorucu da olsa Manavgat'ta güzel bir ortamda seçime gidildiğini belirten Sözen, sandıkta ikinci defa yetki aldığı için mutlu olduğunu ve mazbatayı da Manavgat halkı için aldığını söyledi. Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirten Sözen, 30 Mart seçimlerinin galibinin demokrasi ile halk olduğunu kaydetti.

Beş yıl toplumun her kesimine eşit şartlarda hizmet verdiklerini belirten Sözen, "Bugünden itibaren yaptığımız ilk iş parti rozetini çıkartarak büyük Manavgat ailesini kucaklamak olacaktır. Halkımız bizi ikinci defa tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden Manavgat'a hizmet vermeye devam edeceğiz. Seçimin yegane galibi halkımız olmuştur. Bizi bu makama ikinci defa ehil gören halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi. CHP'nin Manavgat Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, 30 Mart mahalli idareler seçiminde 50 bin 733 oy alarak ikinci defa başkan seçildi. CİHAN

Yorumlar