Başkan Sözlü ve Vali Büyük birlikte bayram ziyaretlerinde bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Vali Mustafa Büyük, arife günü ziyaretlerine Asri Mezarlık’taki şehitlikte başladı. Sivil ve askeri erkanın da katıldığı törende Başkan Hüseyin Sözlü, dua okudu, şehitliklere...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü ve Vali Büyük birlikte bayram ziyaretlerinde bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Vali Mustafa Büyük, arife günü ziyaretlerine Asri Mezarlık’taki şehitlikte başladı. Sivil ve askeri erkanın da katıldığı törende Başkan Hüseyin Sözlü, dua okudu, şehitliklere karanfil bıraktı, şehit yakınlarına karanfil verdi. Başkan Sözlü ve Vali Büyük, şehit yakınlarıyla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Başkan Sözlü ve Vali Büyük, şehitliğin ardından İl Jandarma Komutanlığı’ndaki bayramlaşma törenine katıldı. Burada askeri personelin elini sıkan Vali Büyük ve Başkan Sözlü daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nde, itfaiye ve zabıta personeliyle bayramlaştı. Vali Büyük, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gazi İlbarshan Alpman’dan ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Fahri Durukan’dan birer brifing aldı.

Vali Mustafa Büyük, seyyar satıcılarla ilgili Büyükşehir Zabıtası'nın çalışma yaptığı bazı noktalarda incelemede bulunduğunu ve halkın memnuniyetini gördüğünü söyledi. Vali Büyük, sulama kanallarında çocukların, gençlerin boğulmaması için çaba gösteren zabıta ekiplerinin de çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, itfaiye personelinin disiplinli ve can siperane faaliyetleriyle ilgili övgülerde bulundu.

Başkan Sözlü ve Vali Mustafa Büyük, Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti ve ardından Fatih Polis Lokali’nde Emniyet Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Vali Büyük ve Başkan Sözlü, yaşlı bakım rehabilitasyon merkezleriyle, çocuk yurtlarını, kız yetiştirme yurdunu ve bazı şehit ailelerini birlikte ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar