Başkan Sözlü: Koltukları değil gönülleri fethedeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, koltukları değil, gönülleri fethetmeye talip olduklarını söyledi.Saimbeyli’de düzenlenen 'Teşekkürler Saimbeyli Konseri'nde konuşan Hüseyin Sözlü, 30 Mart seçimlerinde büyük bir başarı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü: Koltukları değil gönülleri fethedeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, koltukları değil, gönülleri fethetmeye talip olduklarını söyledi.

Saimbeyli’de düzenlenen 'Teşekkürler Saimbeyli Konseri'nde konuşan Hüseyin Sözlü, 30 Mart seçimlerinde büyük bir başarı elde edildiğini söyleyerek, “Ancak zafer sarhoşu değiliz. Ayaklarımız yere basıyor. 30 Mart sonrası size karşı sorumluluğumuz daha da artmıştır. Memleketimizin insanları bir memleket çocuğunu seçmiştir. Ancak bize oy veren vermeyen herkese hak ve adalet içinde hizmet vereceğiz. Bu bizim boynumuzun borcu.” dedi.

Hüseyin Sözlü, kalkınmış bir Türkiye için öncelikle kalkınmış bir Adana ortaya koymak zorunda olduklarını belirterek, “İnşallah bizim dönemimizde Saimbeyli’nin köyleri Avrupa standartlarına ulaşacak. Köylerimizin içme suyu sorununu çözeceğiz. Tarımsal altyapı eksikliklerini de gidermek istiyoruz. Tarımsal anlamda kalkınmanın gereği neyse onu yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Üreten, zenginleşen, başı dik, sırtı pek Saimbeyli için vatandaşların emrinde olduklarını kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Sadece Saimbeyli’nin değil, Tufanbeyli’nin de emrindeyiz. Biz hizmette hak hukuk neyse yerine getireceğiz. Hizmeti sizlere adalet içinde sunacağız. Seçimde biz koltukları değil gönülleri fethetmeye talip olduğumuzu söylemiştik. Hizmet ederek gönülleri fethedeceğiz. Koltukta oturan bir belediye başkanı olmayacağız.”

Hüseyin Sözlü, Saimbeyli kirazını geliştireceklerini ve her türlü desteği vereceklerini söyleyerek, “Saimbeyli kirazını dünyanın her yanına ulaştıracağız.” ifadesini kullandı.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kendisine verdiği destek için teşekkür etti.

Konserde Kadir Somer ile ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Sanatçılar söyledikleri şarkı ve türkülerle Saimbeylileri coşturdu. Konseri, Saimbeyli Kaymakamı Muharrem Eligül, İmamoğlu Belediye Başkanı Gaziadamhasan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de izledi.

CİHAN

Yorumlar