Başkan Sözlü, Karataş’ta muhtarları dinledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karataş’ın sorunlarını belirlemek, birlikte çözüm için harekete geçmek amacıyla, muhtarlarla bir araya geldi. Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, çok sayıda muhtara hitap eden...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü, Karataş’ta muhtarları dinledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karataş’ın sorunlarını belirlemek, birlikte çözüm için harekete geçmek amacıyla, muhtarlarla bir araya geldi. Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, çok sayıda muhtara hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Mesai arkadaşlarımızın da katılımıyla buradayız. İnşallah gücümüzün yettiği oranda çözüme ulaştırmak istiyoruz Karataş’ın meselelerini.” dedi.

Yeni dönemde partizanlıktan uzak bir şekilde hizmet vereceklerini açıklayan Başkan Hüseyin Sözlü, “Görev üstlendiğimiz yeni dönemde, her türlü partizanlıktan uzak bir çalışma ortamı oluşturmaktaki kararlılığımız sürüyor. Burada bize oy vermiş vermemiş her siyasi görüşten muhtarımız vardır ve hepsini saygıyla karşılarız. ‘Kim bizden, kim değil’ gibi bir arayış içinde değiliz. Karataş’ta ve köylerinde yaşayan insanlarımıza elbirliğiyle yeni dönemde hizmet etmek istiyoruz.” diye konuştu. Başkan Sözlü’nün ardından söz alan muhtarlar da yol, su ve kanalizasyon sorunlarıyla ilgili görüş belirtti. Köylerde imar sorunu da yaşandığını belirten muhtarlar, projeli yeni evlerin dahi kaçak muamelesi gördüğünü ifade ettiler. Muhtarlar sağlıklı içme suyu problemi yaşadıklarını, köylerle ana arter arasında ulaşım problemi bulunduğunu kaydettiler. Foseptiklerin arıtmasız şekilde denize bırakılması, içme suyu borularınının çok eski olması, büyük depoların hijyeninin sağlanamamasıyla ilgili de bilgi veren muhtarlar, çözüm için Hüseyin Sözlü ve ekibine güvendiklerini bildirdiler.

CİHAN

Yorumlar