Başkan Sözlü, Akkapı Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan’a bağlı Akkapı Mahallesi’nde bulunan Şıh Cemil Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.Akkapı Mahallesi’ne...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü, Akkapı Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan’a bağlı Akkapı Mahallesi’nde bulunan Şıh Cemil Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Akkapı Mahallesi’ne Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte gelen Hüseyin Sözlü burada Mahalle Muhtarı Fikret Gizer ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Asfalt çalışması yapan işçilere “kolay gelsin” dileğinde bulunan Hüseyin Sözlü’nün Akkapı ziyareti, şimdiye kadar belediye hizmetlerinden yeterince pay alamadığını düşünen mahalle sakinleri arasında büyük memnuniyete yol açtı.

Başkan Hüseyin Sözlü, çalıştıkları her bölgede seçilmiş belediye başkanlarıyla işbirliği halinde olduklarını belirtti. “Bu dönem siyasi rekabet değil hemşehrilerimize hizmet dönemidir” ifadesini kullanan Hüseyin Sözlü, “Siyasi rekabet; siyasi ahlak içerisinde halkımıza zarar vermeden yapılmalı. Büyükşehir Belediyesi olarak doğrudan sorumlu olduğumuz alanların dışında ilçe belediyelerinin güçlerinin yetmediği yerlerde de aynı hizmeti yerine getirmenin çabası içinde olacağız.” dedi.

Hüseyin Sözlü, belediyelerin parçalı halinin vatandaşın hizmeti birinci elden alabilmesi amacıyla yasal olarak oluşturulduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Bu yasalar her belediye başkanına bir makam tahsis etmek amacıyla düzenlenmemiş, vatandaşın hizmete daha kolay ulaşması için yapılmıştır. Biz de bunun farkında olarak siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bütün şehrin ruhuna uygun olarak çalışma ortaya koymalıyız. Milletimizin de bizden beklediği budur. Bizim ülkemize ve milletimize borcumuz da budur.”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Akkapı’ya yapılan hizmetten dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Karalar, “Her şeyi birlikte yapacağız. Kavga, dövüş dönemi bitti. Herkes enerjisini hizmete harcayacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar