Başkan Sözlü: Adanalının hakkını yedirmeyiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediyeye bağlı İmar A.Ş.den, haksız yere nemalananların olay çıkarmaya çalıştığını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Hüseyin Sözlü, “Bankamatikçilerin ve haksız yere,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü: Adanalının hakkını yedirmeyiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediyeye bağlı İmar A.Ş.den, haksız yere nemalananların olay çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hüseyin Sözlü, “Bankamatikçilerin ve haksız yere, çalışmadan maaş alanların bizim yönetimimizden rahatsız olması normaldir. Bu tür şahısların, haramzadelerin sıkıntı içinde olması olağandır.” dedi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kaydeden Hüseyin Sözlü, “Çalışma arkadaşlarımız, ekibimiz gayet heyecanlı ve samimi bir şekilde görevlerine devam ediyor. Doğru bildiğimiz yoldan, Adana’nın, milletimizin yararına olacak politikalardan asla taviz vermeyeceğiz. Büyütülecek bir durum yok. Bu tür olayların bizi duruşumuzdan, Adanalının hakkını korumaktan vazgeçirmesi mümkün değildir.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar