Başkan Sözen: Miraç kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Miraç kandilinin İslam alemi ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Sözen, yaptığı açıklamada, toplumsal kaynaşma, kenetlenme, birlik ve beraberlikte mukaddes gün ve gecelerin önemli...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözen: Miraç kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Miraç kandilinin İslam alemi ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Sözen, yaptığı açıklamada, toplumsal kaynaşma, kenetlenme, birlik ve beraberlikte mukaddes gün ve gecelerin önemli olduğunu kaydetti.

Bu kutlu gecelerden birininde Miraç kandili olduğunu belirten Sözen, "Üç aylarda Regaip kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç kandili ile devam ediyor. Bu aylarda yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım, bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önemli. Bu aylarda akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmeli, toplum huzurunun ve kaynaşmasının sağlanmasına yönelik adımlar atmalıyız. Gelenek ve göreneklerine bağlı Manavgat halkım da böylesine günleri çok önemsemekte, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik adına en güzel paylaşımları yaşamaktadır." dedi.

Bu mübarek aylarda kardeşlik, sevgi ve yardımlaşmanın Cenab-ı Allah'tan en üst noktaya ulaşmasını niyaz ettiğini belirten Sözen, büyük Manavgat ailesinin her bir ferdiyle üç aylara erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Sözen, sözlerini şöyle tamamladı: "Mübarek Miraç Kandili'nin tüm İslam alemine ve büyük Manavgat ailemize hayırlara vesile olmasın diliyorum. Bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, tüm hemşehrilerimizin kandilini en içten duygularımla kutluyorum."

CİHAN

Yorumlar