Başkan Sözen, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Sözen, Manavgat Şelalesi'nde muhtarlara iftar yemeği vererek mahallelerin sorunlarıyla ilgili muhtarlardan bilgi aldı. Sözen,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözen, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Sözen, Manavgat Şelalesi'nde muhtarlara iftar yemeği vererek mahallelerin sorunlarıyla ilgili muhtarlardan bilgi aldı. Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, 11 ayın sultanı Ramazan ayında Manavgat'ın 106 mahalle muhtarıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Büyükşehir Yasası ile birlikte Manavgat'ın 106 mahalle muhtarının olduğunu belirten Sözen, muhtarların halkın gören gözü, tutan eli ve duyan kulağı olduğunu kaydetti. Sözen, " 6360 Sayılı Yasanın 30 Mart seçimleriyle yürürlüğe girmesiyle köyler ve beldeler kendi adlarıyla mahalle oldu. Toplam 106 mahallemizle birlikte artık büyük bir Manavgat ailesi olduk. Muhtarlarımıza her zaman önem verdik. Muhtarlarımızı demokrasinin gereği ve halkımızın sesi olduğu bilincini hiç kaybetmedik. Belediye olarak yetki ve imkanlarımız ölçüsünde onların dilek ve şikayetlerini her zaman dikkate aldık. Her zaman beraber omuz omuza çalıştığımız, Manavgat'a hizmet anlamında fikir paylaşımında bulunduğumuz muhtarlarımızla bu mübarek günde de beraber olmak istedik. Ramazan ayının tüm muhtarlarımıza ve ailelerine bolluk bereket ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar