Başkan Sözen: 5 yılda Manavgat'a 271 milyon lira yatırım yaptık

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP belediye başkan adayı Şükrü Sözen, turizm şehrine 5 yılda 271 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözen: 5 yılda Manavgat'a 271 milyon lira yatırım yaptık

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP belediye başkan adayı Şükrü Sözen, turizm şehrine 5 yılda 271 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. İkinci defa yetki isteyen Sözen, 40 milyon lira ile aldıkları belediyeyi 170 milyon liraya çıkardıklarını kaydetti.

Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, CHP Seçim Komitesi Başkanı Asım Bozkurt ve partililerle birlikte Hocalar ve Yavrudoğan köylerinde seçim çalışması yaptı. Bu kapsamda Manavgat'ın 78 köyünün 60'a ulaştığını belirten Sözen, 30 Mart tarihine kadar hepsini ziyaret edeceğini kaydetti. Köylülere 5 yıl içinde yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgilendirme yapan Sözen, 102 projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Siyaset yapmada temel ilkelerinin dürüstlük olduğunu ve ilkelerinden hiç bir zaman taviz vermeyeceklerini anlatan Sözen, "Biz gittiğimiz yerlerde kendimizi anlatıyoruz, ne yaptığımızı, neler yapacağımızı anlatıyoruz. Ama duyuyoruz ki köylerde bizi karalamaya devam ediyorlar. Bizden korkmasınlar, sadece topluma kendilerini ifade etsinler. Bizler birbirimizin salını (cenazesini) taşıyacak insanlarız. Bizler ki birbirimizin acısında, tatlısında olmak zorundayız. Bazı şeyler bizi üzüyor, acıtıyor. Siyaseten birbirini karalayıp rencide etmenin hiç anlamı yok. Gelen arkadaşlarımıza 'kendinizi anlatın' deyin. 'Neler yapacaksınız' deyin. Biz kendimizi anlatıyoruz. 5 yılda 3-5 projeyle dönemini bitiren belediye başkanları varken, 102 proje gerçekleştirdik. 271 milyon liralık yatırım yaptık. 40 milyonla aldığımız belediyenin bütçesini 170 milyona çıkardık. Manavgat'ta mahcup olmayacağımız dev yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar