Başkan Soner Çetin: Taşeronu zaman içinde kaldıracağız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birlikte aynı sofraya oturduğu işçilere kavurma ve çiğ köfte ikram etti. Başkan Çetin, “Namusuyla çalışan emekçinin sigortası da kefili de benim.” diye güvence verdi.Soner Çetin, oda oda dolaşarak...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Soner Çetin: Taşeronu zaman içinde kaldıracağız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birlikte aynı sofraya oturduğu işçilere kavurma ve çiğ köfte ikram etti. Başkan Çetin, “Namusuyla çalışan emekçinin sigortası da kefili de benim.” diye güvence verdi.

Soner Çetin, oda oda dolaşarak ziyaret ettiği belediye binasında görevli personelin ardından sahadaki işçilerle bir araya geldi. İlk olarak temizlik işleri şantiyesine giden Çetin hazırlattığı et kavurmadan işçilerine eliyle ikram etti, emekçiler ve bürokratlarla birlikte aynı masada yemek yedi. Temizliğin bir kentin aynası olduğunun altını çizen Başkan Çetin, 30 temizliğin önemi, iş güvencesi ve koşullar üzerine değerlendirmelerde bulundu, işçilerden söz aldı, söz verdi.

Dünyanın örnek gösterilen belediye başkanı olsa da “Eğer bir kent iyi temizlenmiyorsa hiçbir anlamı olamaz” diyen Çukurova Belediye Başkanı Çetin işçilere şöyle seslendi: “Temiz bir Çukurova için gecesini gündüzüne katan, kadın eli değdiği için artık biraz daha iyi temizlendiğini gördüğüm Çukurova’nın daha hijyen bir ortama kavuşması için sizler de işinize biraz daha özenin, daha iyi yapın.”

48 milyon lira borç ve personel fazlasıyla belediyeyi devraldığını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait Sabancı Doğal Park’a geçerek işçilerle birlikte çiğ köfte ve tatlı yedi. Burada da çalışanlara hitap eden Çetin, “Şartlar iyileştikçe peyderpey iyileşme olacak. Süreç içinde kölelik anlamına gelen taşeron işçiliği de sosyal demokrat anlayışımızın gereği olarak sona erecek. Sizler de pırıl pırıl ve bakımlı parklar için çaba gösterin.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar