Başkan Soner Çetin Çukurova Kaymakamı Özkan’ı ziyaret etti

Kaymakam Mehmet Ali Özkan’la görüşen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Adana lobisi için seçilmişler ve bürokratlar el ele vererek halka eşit ve adil hizmet götüreceğiz.” dedi.Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı makamında...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Soner Çetin Çukurova Kaymakamı Özkan’ı ziyaret etti

Kaymakam Mehmet Ali Özkan’la görüşen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Adana lobisi için seçilmişler ve bürokratlar el ele vererek halka eşit ve adil hizmet götüreceğiz.” dedi.

Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Başkan Çetin, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda ortaya konan sıcak tablonun sürmesi gerektiğini vurguladı. Adana ve Adanalılar için seçilmişler ve atanmışlar olarak el ele vermeleri gerektiğini ifade eden Çetin, “El ele verdiğimiz o tablo devam etmeli. Bunun için hem seçilmişlere hem de atanmışlara büyük görev düşüyor. Adana lobisi için bunu içtenlikle yapmalıyız.” diye konuştu.

Katılımcı ve çoğulcu belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini belirten Soner Çetin, bu duruma her cuma yapılan halk gününü örnek gösterdi. Çetin, “Kim, nerede bir sorun görüyor ve nasıl bir çözüm istiyorsa gelip belediye başkanı olarak doğrudan bana anlatıyor. Bürokratlarım da yanımda oluyor ve sorunları dinliyor ve o anda çözmek için hemen talimat veriyor. Gelecek haftaya ya çözüyor ya çözüm için süre veriyoruz.” dedi.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan da “30 Mart geride kaldı. Artık Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarıyla bürokratlar birlikte el ele vermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar