Başkan Savaş: Hatay halkı özüne uygun tablo çıkardı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfi Savaş, seçimlerde Hatay’ın kendine düşeni yaptığını belirterek Hatay halkının özüne uygun bir tablo çıkardığını söyledi.     Başkan Savaş, İskenderun Ticaret...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Savaş: Hatay halkı özüne uygun tablo çıkardı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfi Savaş, seçimlerde Hatay’ın kendine düşeni yaptığını belirterek Hatay halkının özüne uygun bir tablo çıkardığını söyledi.

    Başkan Savaş, İskenderun Ticaret Borsası ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Barış ve kardeşlik şehri olan Hatay’da bizler meclis üyelerimiz ile birlikte Hatay’a hizmet noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ancak, bazı arkadaşlar, kendi çoğunluklarına güveniyorlar. Şu bir gerçek büyük şehrin üç tane vurgulayıcı mekanizması var. Biri belediye başkanı, ikincisi meclis üçüncüsü ise encümen üyeleri. Her konuşmamda Hatay’ın uzvuna uygun davranıyoruz. Biz yine elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Eğer şehrimizi seviyorsak orada siyasetten çok hizmet yapmamız gerekir. Ötekileştirmeden hareketle bu memlekete hizmet etmek istiyoruz." dedi.

    İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu tarafından kapıda karşılanan Başkan Savaş’a Vayisoğlu, çiçek takdiminde bulundu.

    CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette ilk olarak söz alan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek tüm İslam aleminin ve Hatay halkının Beraat Kandili'ni kutladı.

    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş’a İskenderun’a gösterdiği hassasiyetten ötürü de ayrıca teşekkür eden Vayisoğlu, Başkan Savaş’a görevinde başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar