Başkan Savaş, CHP için seçim çalışmaların başladı

CHP'den Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş, seçim çalışmalarına Erzin ilçesinden başladı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Savaş, CHP için seçim çalışmaların başladı

CHP'den Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş, seçim çalışmalarına Erzin ilçesinden başladı. Savaş, AK Parti tarafından Sadullah Ergin'in Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından CHP'ye geçmişti.


CHP Milletvekilleri Hasan Akgöl ve Mevlüt Dudu ile birlikte geldiği Erzin’de parti yönetimini ziyaret eden Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş Belediye başkanının hizmet etmesi için iktidar partisinden seçilmesine olmasına gerek yok. Vergilerden gelen para, nüfusa göre pay ediliyor. Üç bilinmeyen denklemi çözdün mü, bu işler kolay. Giderleri azaltıp, yatırım ve gelirleri arttırdın mı, bu iş tamam. Hizmet yapmak için, öbür işlere girmeye gerek yok. Sen ben bizim oğlan muhabbetine girip paraları iç etmenin gereği yok.’’ dedi.


Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Savaş Suriye’deki savaştan dolayı Hatay'daki huzursuzluğun üç yıldır devam ettiğini söyledi. Bundan sonraki siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında devam edeceğini belirten Savaş ‘’Çok şükür bu teklifi kabul ettik. Bu kararda çapa sarf eden genel başkanımıza il yönetimine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimizde hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Başkalarının eksikliklerini tabiî ki söyleyeceğiz ama önce kendi artılarımızı artırmaya çalışıcağız. Kendi bileğimizin hakkıyla bu mücadeleye kazanacağız.’’ diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar