Başkan Şahin, İstanbul'daki Samsun dernekleri başkanı ile görüştü

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul’da Bafralılarla bir araya geldi. Samsun Sivil toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşcı öncülüğünde İstanbul Bayrampaşa Spor Kulübü lokalinde gerçekleşen buluşmada Bafra’yı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Şahin, İstanbul'daki Samsun dernekleri başkanı ile görüştü

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul’da Bafralılarla bir araya geldi. Samsun Sivil toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşcı öncülüğünde İstanbul Bayrampaşa Spor Kulübü lokalinde gerçekleşen buluşmada Bafra’yı yakından ilgilendiren önemli kararlar alındı.

Samsun Sivil toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İstanbul’da bulunan 9 dernek başkanı ve üyelerinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı.

Konfederasyon Başkanı Kaya Aşcı, İstanbul’da yaşayan yaklaşık bir milyon Samsunlu bulunduğunu belirterek, "Bu ciddi bir güç. Söz konusu rakamın içerisinde Bafralıların oranı ise azımsanmayacak boyutta. Bizler bir araya gelerek tek çatı altında buluşmak istiyoruz. Güçlerimizi birleştirirsek Bafra’mıza daha iyi hizmet edeceğimizden kuşkumuz yok.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise “ Bafra’mızın son zamanlarda yakalamış olduğu sinerji dikkat çekici boyutlarda. Yakalanan bu sinerjinin ortaya çıkmasında tüm kesimlerin olduğu kadar ilçe dışında yaşayan fakat, Bafralılık duruşunu asla kaybetmeyen hemşerilerimizin de büyük katkısı var. Bizleri her zamanki sıcaklıkları ile misafir eden hemşehrilerimiz, bir araya gelme konusundaki atılan adımlar mutluluk verici. Bu noktada üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. Başta Konfederasyon Genel Başkanı Kaya Aşcı olmak üzere 9 dernek başkanımız ve yönetim kuruluna gösterdikleri özveri ve misafirperverlik için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar