Başkan Şahin: Hiçbir odanın ve muhtar seçiminin tarafı olmadık

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Takdir edersiniz ki biz hiçbir odanın, hiç bir muhtar seçiminin ve hiçbir seçimin tarafı olmadık ama burada seçilen arkadaşlar bizim başımızın tacıdır.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Şahin: Hiçbir odanın ve muhtar seçiminin tarafı olmadık

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Takdir edersiniz ki biz hiçbir odanın, hiç bir muhtar seçiminin ve hiçbir seçimin tarafı olmadık ama burada seçilen arkadaşlar bizim başımızın tacıdır." dedi.

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası, Bafra Öğretmenevi'nde yemekli kaynaşma toplantısı düzenledi. Toplantıya; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Mobilya ve Marangozcular Odası Başkanı Aydın Ev, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantı, okunan Yasin-i Şerif ile başladı. Yasin-i Şerif ardından Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev, hoş geldiniz konuşması yaptı. Ev, yönetim kurulu kendisine gösterilen teveccühten dolayı üyelerine teşekkür etti. Ev, "Yapacağımız çalışmalarda bize oy versin veya vermesin tüm üyelerimizi kucaklayarak, meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayarak odamıza yakışır bir hizmet anlayışını ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu. Ev, katılımından dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Konuşmasının ardından, Bafra Mobilya ve Marangozcular Odasına yaptıkları destek ve yardımlardan dolayı Halit Çay ve Kenan Bayram’a plaket takdim edildi. Yemekte bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Seçimler peş peşe geldi. Odaların seçimi yapıldı daha sonra mahalli idareler seçimi yapıldı. Yeni seçilen Aydın kardeşimiz ve yönetimini tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalar diliyorum. Takdir edersiniz ki biz, hiçbir odanın hiç bir muhtar seçiminin ve hiçbir seçimin tarafı olmadık ama burada seçilen arkadaşlar bizim başımızın tacıdır. Bir müddet bu yola birlikte devam edeceğiz. Biz de bildiğiniz üzere 3-4 aylık bir seçim sürecinden geçtik. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada, insanlarımızın sağduyusuna her zaman güvendik. Ben destek evren, vermeyen herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bugüne kadar nasıl mahcup etmediysek bundan sonra da etmeyeceğimize inanıyorum. Elimize aldığımız projeleri hep birlikte, sizlerin de desteğiyle hayata geçirmek bizim görevimiz. Artık bundan sonra 5 yıl süreyle, Allah ömür verirse Bafra’nın eksik kalan yerlerinde elimizden geldiğince yerine getireceğiz.” diye konuştu. Toplantı, yemeğin ardından son buldu.
CİHAN

Yorumlar