Başkan Şahin: 18 Aralık’ta Bafra spor şehri oluyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 18 Aralık 2013'te Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın katılacağı temel atma törenleri ve ziyaretler için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Şahin: 18 Aralık’ta Bafra spor şehri oluyor

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 18 Aralık 2013'te Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın katılacağı temel atma törenleri ve ziyaretler için vatandaşlara çağrıda bulundu. Şahin, yaptığı açıklamada, "Bafra, gençlik ve spor şehri olma yolunda çok önemli tesislere kavuşacaktır. Tüm Bafralılardan, temel atma ve açılış törenlerine katılmalarını rica ederim." dedi.

İlçenin beş önemli ve büyük tesise kavuşacağını belirten Başkan Şahin, "Önce şehir stadımızın yanında tribünleri, aydınlatması, modern soyunma ve malzeme odaları ve sentetik çim sahasıyla modern futbol kompleksi kuruldu. 2 bin kişilik ve içinde 11 salonu bulunan kapalı spor salonumuz bitme aşamasına geldi. Yeni şehir stadımızın inşaatına başlandı. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzun inşaatına başlandı. Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezimiz ise bitirildi ve açılışa hazırlanıyor." şeklinde konuştu. Bu projelere belediye olarak da katkı yaptıklarını vurgulayan Şahin, "Baframız, gençlerimiz ve diğer insanlarımız için çok önemli olan bu beş projeden ikincisi olan Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezimiz'in açılış töreni, 18 Aralık Çarşamba günü Bakan Suat Kılıç’ın onurlandırmasıyla yapılacaktır. O güzel açılış gününde, ilçemize 2,5 yılda beş büyük proje kazandıran Bakanımız Kılıç’la Bafralılar olarak birlikte olmayı hemşehrilerimden rica ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar