Başkan Palancıoğlu'na Rektör Keleştemur'dan ziyaret

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Talas'ın yeni belediye başkanı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Palancıoğlu'na Rektör Keleştemur'dan ziyaret

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Talas'ın yeni belediye başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Yetim, Prof. Dr. Abdulhakim Coşkun ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halit Canatan ile birlikte belediyeye gelen Rektör Fahrettin Keleştemur'u, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu karşıladı.

Makamda gerçekleşen ziyarette Rektör Keleştemur, Başkan Palancıoğlu'na Orta Anadolu Kalkınma Ajansındaki (ORAN) görevini başarıyla yerine getirdiğini belirterek, "Buradaki göreviniz de buna tam isabet olmuş. Tecrübelerinizi burada yansıtırsınız inşallah" diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, ORAN'daki 5 yıllık görevini en iyi şekliyle yerine getirdiklerini ifade ederek, "ORAN ve yurtdışındaki tecrübelerimizle hizmet etmeye çalışacağız. Kalkınma Ajansında en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. İnşallah burada da bunu gerçekleştiririz. Tabi burada üniversitelerimizle de beraber çalışacağız. Aklımızda birçok proje var, inşallah bunları en kısa sürede hayata birlikte geçiririz." diye konuştu.

Öte yandan Başkan Palancıoğlu'na ziyaretçi akını yaşanırken, yeni görevi nedeniyle gönderilen çiçekler makam odasının önünü çiçek bahçesine çevirdi. CİHAN

Yorumlar