Başkan Palancıoğlu gazetecileri kabul etti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti. Bir süre önce 196 üyenin sandık başına gittiği Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne başkan seçilen...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Palancıoğlu gazetecileri kabul etti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.

Bir süre önce 196 üyenin sandık başına gittiği Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne başkan seçilen Metin Kösedağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile makamında görüştü. Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, cemiyet hakkında bilgiler verirken, görev dağılımının ardından çalışmalarına başladıklarını söyledi. Kösedağ, basının kamu görevini yerine getirdiğini belirterek, yerel yönetimlerle birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, vatandaşın haber alma özgürlüğünü yerine getiren gazetecilerin önemli bir görev yaptığını ifade ederek, "Basın milletin haber alma özgürlüğünü yerine önemli bir araç. Doğru, tarafsız, ilkeli ve düzeyli çalışarak milletimizin bilgilenmesine katkı sağlayan bütün basın çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Sizlere yeni görevinizde başarılar dilerken, üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifa-de ediyorum" diye konuştu. Ziyaret birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

CİHAN

Yorumlar