Başkan Öztürk’e, Rektör Ersoy’dan hayırlı olsun ziyareti

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Öztürk’ü...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Öztürk’e, Rektör Ersoy’dan hayırlı olsun ziyareti

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Öztürk’ü son olarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy ziyaret etti. Rektör Ersoy, “Bir Kozanlı olarak güzel ilçemizin kalkınması ve gelişmesini daima yürekten destekliyorum. Doğup büyüdüğüm ilçemizin gelişmesine katkı sağlamak ve destek vermek adına çalışmalarım oldu. Belediye Başkanımız Musa Öztürk’e yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Öztürk, Rektör Ersoy’a teşekkür etti. Öztürk, “Kozanımız için birlik içinde çalışma arzusundayız. Nitekim Kozan’a hizmet adına Adem Bey’in de bilgi ve birikiminden faydalanmak için kendileriyle de zaman zaman istişare yapacağız. Bugün nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy’a, üniversitenin Daire Başkanı Ahmet Taşkıner eşlik etti. CİHAN

Yorumlar