Başkan Özhaseki'nin görüşme turu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bazı dernek, vakıf ve birlikleri kabul ederek bir süre görüştü. Görüşmeler sırasında Soma'daki maden kazasından duyulan üzüntü dile getirilerek maden şehitleri için rahmet dilendi....

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki'nin görüşme turu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bazı dernek, vakıf ve birlikleri kabul ederek bir süre görüştü. Görüşmeler sırasında Soma'daki maden kazasından duyulan üzüntü dile getirilerek maden şehitleri için rahmet dilendi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ilk olarak Dadaloğlu Derneği ziyaret etti. Dernek Başkanı Bekir Arık, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette bir süre önce yapılan genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimi Başkan Özhaseki'ye tanıttı.

    Dadaloğlu Derneği'nin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Koleji Müdürü Nihat Özden ile okul aile birliği ve ODTÜ Mezunları Derneği, Başkan Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

    Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden bir başka grup ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kemik İliği Nakli Merkezi yöneticileri oldu. Prof. Dr. Ali Ünal, Doç. Dr. Leyla Gül Kaynar ve kemik iliği nakli ekibinin ziyaretinde Erciyes Üniversitesi Hastanesi'nin kemik iliği nakli konusunda Türkiye'nin en büyük merkezlerinden biri olduğu belirtildi.

    Ziyarette bu yıl Erciyes Üniversitesi Hastanesi'nde 1000'inci kemik iliği naklinin yapıldığı belirtilerek 7 Haziran'da hastalara moral için yapılacak olan moral gecesine Başkan Özhaseki davet edildi.

    Kısa süre önce yapılan genel kurul sonucu Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olan Ahmet Övüç ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Özhaseki'yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Esnaf siteleri başta olmak üzere esnafların taleplerini ileten Ahmet Övüç, Başkan Özhaseki'den destek istedi. Sorunların bilindiğini ifade eden Başkan Özhaseki de ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

    Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ile sucuk ve pastırma üreticileri de Başkan Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette, Karpuzatan'dan taşınacak olan pastırma-sucuk üreticilerinin yeni üretim merkezleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Hayvan Haklarını Koruma Derneği yöneticileri ile de görüştü. Dernek Başkanı Bahattin Narin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Kayseri'de hayvan hakları ile ilgili yapılanlar ele alındı.

    Yapılan ziyaretlerde Soma'daki maden faciasından duyulan üzüntü de dile getirilerek maden şehitleri için rahmet dilendi. CİHAN

Yorumlar