Başkan Özhaseki'den sınav sessizliği ricası

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önümüzdeki hafta sonu LYS'ye girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi. Vatandaşlardan da sınav sessizliği rica etti. 14-15 Haziran'da iki gün boyunca üniversiteye girebilmek...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki'den sınav sessizliği ricası

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önümüzdeki hafta sonu LYS'ye girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi. Vatandaşlardan da sınav sessizliği rica etti.

14-15 Haziran'da iki gün boyunca üniversiteye girebilmek için ter dökecek adaylara zihin açıklığı dileyen Başkan Özhaseki, bir yılın emeğinin alınacağı bu sınavla ilgili olarak "Üniversite adayı gençlerimiz cumartesi ve pazar günü zorlu bir sınav maratonuna girecekler. Bir yılın hatta bir lise döneminin emeğinin alınacağı bir sınav olacak. Sınava girecek adaylara en başta sükunet ve zihin açıklığı diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onları heyecanla bekleyecek ailelerine de Allah gönlünüze göre versin diyorum." dedi.

Şehirde yaşayan herkese de bu sınavda önemli bir görev düştüğünün altını çizen Başkan Özhaseki, sınav saatinde sessizliğin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Cumartesi ve pazar günü zabıta ekiplerimiz teyakkuzda olacak. Sınav ortamını bozacak ve adayların dikkatini dağıtacak gürültülü ortamların oluşmasına izin verilmeyecek. Vatandaşlarımızdan da sınav saatinde azami şekilde dikkatli olmalarını gürültüyü sebep olacak eylem ve davranışlardan kaçınmalarını rica ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar