Başkan Özhaseki'den işçilere sürpriz ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye hizmet binası yanındaki park inşaatında çalışan işçilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki'den işçilere sürpriz ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye hizmet binası yanındaki park inşaatında çalışan işçilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkanlık makamının penceresinden park yapım çalışmalarını takip eden Başkan Özhaseki, işçilerin çay saatinde yanlarına gitti ve "Soğuk sıcak dinlemeden çalışıyorsunuz, elinize sağlık" diyerek kolaylıklar diledi.

İşçilerin ikram ettiği çayı alan Özhaseki, "Şantiye çayı güzel olur" dedi. Sıcak çay eşliğinde samimi bir sohbetin yaşandığı ziyarette, işçilere parktaki kaldırım döşeme işinin ne zaman biteceğini soran Başkan Özhaseki, "Bir hafta içinde biter" cevabını aldı. Çalışanlarla tek tek sohbet eden ve onları tanımaya çalışan Başkan Özhaseki, nerde oturduklarını, ailelerini ve bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. TOKİ'de oturan bir işçi, "Devletimizin bize TOKİ ile sağladığı imkan çok iyi oldu. Aksi halde bizim ev sahibi olmamız mümkün değildi" dedi.

Başkan Mehmet Özhaseki, işçilerle birlikte içilen çay sonrası "Ziyade olsun" diyerek kalktı ve tek tek tüm çalışanlara kolaylıklar dileyerek inşaat alanından ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar