Başkan Özhaseki: Zaman büyük düşünme, beraber iş yapma zamanı

Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki: Zaman büyük düşünme, beraber iş yapma zamanı

Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Kayseri'deki hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Özhaseki, büyük düşünerek iş yapılması tavsiyesinde bulundu.

Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ünay Çakı, birliklerinin 2 bin üyesi bulunduğunu belirtti ve 30 Mart'tan sonra İl Özel İdare'de verilen hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi'ne geçecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Artık barınak ruhsatları, altyapı gibi hizmetleri daha rahat alacaklarını ifade eden Çakı, "İl Özel İdare'deki bürokrasi belediyemizde olmayacak. Bu yüzden memnunuz." dedi. Kayseri'deki hayvancılık sektörü hakkında da bilgi veren Ünay Çakı, Kayseri'de 230 bin büyük ve küçükbaş hayvanın bulunduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise işletmelere tavsiyede bulunarak, "Zaman büyük düşünme zamanı, bir araya gelme zamanı ve beraber iş yapma zamanı. Seçim sonrası bir araya gelir konuşuruz. Gerekli olan her adımı atarız. Şehir içinden dışarıya çıkarılması gereken işler var. Şehir içindeki ahırların yanında apartmanlar dikilmiş durumda. Alan açılıp ahırların oraya götürülmesi lazım. Altyapısı yapıldığında çoğu da gitmeye hazır zaten. Bir yerde kümelendirmek gerekiyor. Seçimlerden sonra bu işlere ağırlık vereceğiz" dedi.
CİHAN

Yorumlar