Başkan Özhaseki: Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gittikleri her yerde büyük ilgi ve güler yüzle karşılandıklarını belirterek bunun sebebinin çok çalışmak ve çok iş yapmak olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki: Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gittikleri her yerde büyük ilgi ve güler yüzle karşılandıklarını belirterek bunun sebebinin çok çalışmak ve çok iş yapmak olduğunu söyledi. Mehmet Özhaseki, " Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur." dedi. Toplantıya katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek çalıştıklarını belirtti.

    İldem Venüs Düğün Salonu'nda mahalle sakinleriyle gerçekleştirilen toplantıya ilgi büyüktü. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Başbakan Erdoğan'ın katılacağı Kayseri mitingi hakkında bilgi verdi. Mitingin 22 Mart Cumartesi günü saat 13.00'de yapılacağını ifade eden Dengiz, hem miting için hem de ardından yapılacak seçimler için destek istedi.

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise halkın bugüne kadar verdiği desteğe teşekkür etti. Kayseri'de belediyeler arasında büyük bir dayanışma içinde olduklarını belirten Büyükkılıç, "Birbirimize sıkıntı vermeden, dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek bereketi oluşturduk. Kayseri büyüdü, güzelleşti, gelişti. Sizlerin duası ve desteğiyle Melikgazi'yi ve Kayseri'yi daha da geliştireceğimizden hiç şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı. Başkan Büyükkılıç ayrıca, Raylı sistemi İldem ve üniversiteye ulaştırması nedeniyle Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti.

    Alkışlar ve sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise 2 aydır meydanlarda olduklarını ve her gittikleri yerde güler yüzle karşılandıklarını belirtti. Gösterilen ilgiyi çalışmaya bağlayan Başkan Özhaseki, "İnsanlar her gittiğimiz yerde bizi bağırlarına basıyorlar. Geçmişte çok çalıştık, çok iş yaptık. Bu yüzden her yere gidecek yüzümüz var. Eskilerin dediği gibi tarlada izi olanın harmanda yüzü olur." şeklinde konuştu.

    Günümüzde şehirlerin büyük bir rekabet içerisinde olduğunu ve bu rekabette geride kalınmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Mehmet Özhaseki, şehri geleceğe taşıyacak büyük projelerle rekabette öne çıkılabileceğini söyledi. Özhaseki, "Bu rekabet ortamı içinde şehri büyütür ve ileri doğru taşırsak o zaman bu şehrin geleceği aydınlık olur. Bizler göreve gelirken 'hizmet belediyeciliği yapacağız' diye geldik. 'Herkese hizmet edeceğiz, çok çalışacağız' dedik. 'Bu şehri dünya şehri konumuna getireceğiz' dedik. İlk günden beri bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Şehrin nereden nereye geldiğini görüyorsunuz. Ne söz verdiysek yaptık. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Yine büyük projeler ve yine yapacaklarımız var. Hem şehir merkezinde hem de ilçelerde. Şehri büyütmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

    Başkan Özhaseki program sonunda vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar