Başkan Özhaseki, Sarız ilçesinde köyleri gezdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, büyükşehir sınırlarını il sınırı haline getiren ve tüm ilçeleri büyükşehire bağlayan yeni yasayı anlatmak için gittiği Sarız'ın köylerinde büyük ilgiyle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki, Sarız ilçesinde köyleri gezdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, büyükşehir sınırlarını il sınırı haline getiren ve tüm ilçeleri büyükşehire bağlayan yeni yasayı anlatmak için gittiği Sarız'ın köylerinde büyük ilgiyle karşılaştı. Damızlık köyünde 'Haseki geldi, damızlık güldü' sloganları atıldı ve destek sözü verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sarız'da katıldığı toplantı ve yaptığı ziyaretlerin ardından ilçenin büyük köylerinden Gerdekmağara ve Damızlık köylerine gitti. Gerdekmağara köyünde eşi Fadime Mağara'yı 2 gün önce kaybeden Hacı Mağara'nın evine giderek başsağlığı dileyen Başkan Özhaseki, daha sonra Damızlık köyüne geçti. Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte Damızlık köyüne giden Başkan Özhaseki, 'Haseki geldi, damızlık güldü' sloganları ile karşılandı. Damızlık köylüleri Başkan Özhaseki'ye özel dokunmuş bir kilim, eşi Neşe Özhaseki'ye ise şal hediye etti.

    "Burası benim köyüm" diyerek sözlerine başlayan Başkan Özhaseki, Yeni Büyükşehir Yasası'nı anlattı ve bu yasanın herkese yarar getirecek bir yasa olduğunu söyledi. Yeni yasa ile Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarından ilçe ve köylerin de yararlanacağını ifade eden Başkan Özhaseki, "İlçe ve köylerdeki tüm sorunları giderecek bilgimiz de var, birikimiz de var, bütçemiz de var, gücümüz de var ve en önemlisi niyetimiz var. Bizden istediğiniz bir şey olursa başımız üstüne." dedi.
    Başkan Mehmet Özhaseki'yi kendilerinden gördüklerini belirten damızlık köyü sakinleri ise 30 Mart seçimlerinde kendisine destek vereceklerini kaydetti. CİHAN

Yorumlar