Başkan Özhaseki, köyleri ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Akkışla programı kapsamında ilçenin iki beldesi ve bazı köylerini de ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki, köyleri ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Akkışla programı kapsamında ilçenin iki beldesi ve bazı köylerini de ziyaret etti. Büyükşehir'in gücü ile köylerdeki sorunların çözüleceğini belirten Özhaseki, "Bu yaz itibarıyla buralarda hizmetlerle konuşuruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Akkışla sonrası ilk durağı Gömürgen beldesi oldu. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, İlçe Başkanı Davut Altınoluk, Belediye Başkan Adayı Ali Ergül ve Büyükşehir Belediyesi Yöneticileri ile Gömürgen'e giden Başkan Özhaseki belde meydanında karşılandı. Başkan Özhaseki, yeni Büyükşehir Yasası'nı anlatarak, yasanın ilçelerle Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte hareket etmesine imkan verdiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi, gücü, ekibi ve hizmet etmek için iradesi bulunduğunu dile getiren Özhaseki, "Kayseri'yi Avrupa şehirleriyle yarışır hale getirdik. Şimdi önümüze ilçe ve köylere hizmet etme imkanı çıktı. Bu yaz itibarıyla buralarda hizmetlerle konuşacağız." diye konuştu.

BORÇTAN KURTULAN MUHTAR, BAŞKAN'A SARILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gömürgen sonrası gittiği Ortaköy'de davul-zurna ve halaylar eşliğinde karşılandı. Ellerinde bayraklarla Başkan Özhaseki'yi karşılayan Ortaköylüler sevgi gösterilerinde bulundu. Ortaköylülere bir binanın balkonundan hitap eden Başkan Özhaseki, 30 Mart'tan sonra su fiyatlarının köylerde 22 kuruşa düşeceğini ve sudan dolayı doğan elektrik borçlarının Büyükşehir tarafından üstlenileceğini açıkladı. Başkan'ın yanında bulunan Ortaköy Muhtarı Ziya Oruç, elektrik borçlarından kurtulacağını öğrenince sevincini Özhaseki'ye sarılarak gösterdi.

Başkan Mehmet Özhaseki'nin Akkışla programında Kululu ziyareti yoktu. Ancak yoğun istek olduğu ve Kululu'nun Başkan Özhaseki'yi beklediği öğrenilince program değişti. Bunun üzerine gittiği Kululu'da da ilgiyle karşılanan Başkan Özhaseki, vatandaşlarla sohbet etti ve destek istedi.
CİHAN

Yorumlar