Başkan Özhaseki, Felahiye'de incelemelerde bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Felahiye'de düzenlenen 'Büyükşehir Felahiye ile Buluşuyor' toplantısının ardından ilçenin 2 büyük beldesi olan Büyük Toraman ve Kayapınar beldelerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki, Felahiye'de incelemelerde bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Felahiye'de düzenlenen 'Büyükşehir Felahiye ile Buluşuyor' toplantısının ardından ilçenin 2 büyük beldesi olan Büyük Toraman ve Kayapınar beldelerini ziyaret etti. İlçe, belde ve köylerde baharla birlikte öncelikle altyapı sorunlarını gidermek için çalışmalara başlayacaklarının sözünü veren Başkan Özhaseki, "Söz verip de kaybolanlardan olmayız." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Felahiye'deki toplantının ardından Büyük Toraman beldesine geçerek belde sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Felahiye İlçe Başkanı Mustafa Gürcü ve Felahiye Belediye başkan adayı Vural Coşkun da eşlik etti. İlçe, belde ve köylerde özellikle altyapıda ciddi sorunlar olduğunu dile getiren ve baharla birlikte çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Başkan Özhaseki, "Bugüne kadar söz verip de yapamadığım bir şey olmadı. Burada da söz verip kaybolmayız. Bu sözler verildiyse yerine gelir. Kayseri'de neler yaptığımız ortada. Şimdi sıra kent merkezi dışındaki tüm yerleşim birimlerinin ayağa kaldırılmasında." dedi.

    Başkan Özhaseki, Büyük Toraman'dan Kayapınar'a beldesine geçti. 2 ay sonra Kayseri'deki idari yapının değişeceğini ve Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe, belde ve köylerde de sorumlu olacağını dile getiren Başkan Mehmet Özhaseki, "Büyükşehir olarak güçlü bir belediyeyiz. Paramız var, pulumuz var. 31 Mart'tan itibaren eksiklikleri gidermek için çok çalışacağız. Yaz itibarıyla buralarda nelerin yapıldığını göreceksiniz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar