Başkan Özgan: Zeki Bolat davasıyla ilgim yoktur

Kozan Belediye Başkanı Özgan, sonuçlanan bir cinayet davasıyla ilgili hakkında öne sürülen ‘soruşturmayı ve yargılamayı etkiledi’ iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özgan: Zeki Bolat davasıyla ilgim yoktur

Kozan Belediye Başkanı Özgan, sonuçlanan bir cinayet davasıyla ilgili hakkında öne sürülen ‘soruşturmayı ve yargılamayı etkiledi’ iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Özgan, bu iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.

Bir süre önce belediyede de çalışan Zeki Bolat, yargılandığı Kozan Ağır Ceza Mahkemesi’nde Tolgahan Öztrük’ü öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Bolat’ın almış olduğu cezayı öğrenen yakınları konu ile ilgili Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı ve bazı kamu çalışanlarını suçladı. Belediye Başkanı Kazım Özgan, söz konusu davayla uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirterek, “Eğer böyle bir girişimde bulunduysam, iddia edildiği gibi olayın arkasında olduysam namerdim. Hem bu dünyada hem öbür dünyada hesap vermeye hazırım. Ama eğer ki iddialarında haksızlarsa onlar da cezalarını görsünler. Pazartesi günü ilk iş olarak, bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Gereken cevabı yargı verecektir.” dedi.
CİHAN

Yorumlar