Başkan Özgan: Bu hizmetlerin mimarı sizlersiniz

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özgan: Bu hizmetlerin mimarı sizlersiniz

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Mahallesi Andıl Caddesi üzerinde Kemal Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda havai fişek gösterileri eşliğinde karşılanan Başkan Özgan, vatandaşlara nergis ve halka tatlı ikramında bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, “Her zaman toplantı diyorduk, ama bugün miting diyoruz. 30 Mart 2014’te inşallah sandığın başına gideceksiniz. Ülkemizin ve ilçemizin önceki halini düşünün, ona göre oy verin. Eğitim, sağlık, ulaşım ve daha birçok alanda hükümetimiz ülkemizde çağ atlattı. Çözüm süreci sayesinde artık ülkemizde şehit haberi gelmiyor, ama onu bile eleştirdiler. Bu ülkeyi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. O milliyetçiyim diyenler daha önce biz bu ülkeyi yönetemiyoruz deyip istifa edip gittiler. Hükümetimiz onların IMF’ye olan borcunu kapatıp artık ülkemizi IMF’ye borç verecek duruma getirdi.” dedi.

Başkan Özgan, sözlerine şöyle devam etti: “2004 yılında bize vekâlet verdiniz. İktidara gelir gelmez mahallelerimize hizmetlerimizle işimize başladık. Geçmişte akşam saatlerinde sokaklarda bir insan göremezdiniz. Artık Kozan ülkenin her yerinde adından güzel söz edilen bir ilçe haline geldi. Yine ilçemize etmiş olduğumuz hizmetler dalında AK Parti Genel Merkezi'nce düzenlenen estetik şehirler dalında ilçemiz birinci oldu ve ödül aldık. Bu ödül Kozan halkınındır. İlçemize yapılan hizmetlerin mimarı sizlersiniz çünkü bizleri bu makama sizler getirdiniz. İlk hizmetlerimize ilçemizdeki kaldırımları yenileyerek başladık. İlk ve ikinci dönemimizde olduğu gibi son dönemimizde de sizleri mahcup etmeyeceğiz.”

Toplantıda bir grup genç dev Türk bayrağı açarak sık sık ‘Kozan seninle gurur duyuyor', 'Kazım Başkan gençler seninle’ sloganları attı. CİHAN

Yorumlar