Başkan Kul: Belediye hizmetlerimiz kadınlara hitap edecek

Terme belediye başkanı seçilen Şenol Kul'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Salıpazarı Mikro Finans Şube Müdürü Nuray Erensoy ve Şube Müdür Yardımcısı Emin Kahramanoğlu, yeniden belediye başkanlığına seçilen Şenol Kul’a hayırlı olsun ziyaretinde.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kul: Belediye hizmetlerimiz kadınlara hitap edecek

Terme belediye başkanı seçilen Şenol Kul'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Salıpazarı Mikro Finans Şube Müdürü Nuray Erensoy ve Şube Müdür Yardımcısı Emin Kahramanoğlu, yeniden belediye başkanlığına seçilen Şenol Kul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bölgede sermaye birikiminin oluşmasının önünü açmak istediklerini ifade eden Şube Müdürü Erensoy, “350 üyemiz bulunmakta ve şu ana kadar Terme ve Salıpazarı ilçelerimizde toplamda 750 bin Lira kredi dağıtmış bulunmaktayız. Projelerimiz ile dar gelirli aileler iş sahibi oluyor. Herkesin iş sahibi, girişimci olması için çalışıyoruz. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u seçilmesinden dolayı kutluyor, projelerinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapmalarını istiyoruz.” dedi.

"KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA OLMALI"

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da yaşama anlam kazandıran kadınların, güçlü toplum için vazgeçilmez olduğuna dikkat çekerek, projenin çok güzel olduğunu belirtti. Belediye olarak katkı vermekten onur duyacaklarını ifade eden Başkan Kul, “Kadınlarımıza özel önem vereceğiz. Başbakanımızın söylediği gibi balık vermek yerine, balık tutmanın öğretilmesi gerekiyor. Hanımlarımızı üretimin içine almamız gerekiyor. Kadınlarımızın üretimin içinde olması çok önemli. Hazırladığımız projelerde ilçe merkezinde yayalaştırılmış bölgeler planlıyoruz. Bu bölgelerde ev kadınlarımızın ve engellilerimizin el emeklerini sergileyip satabilecekleri alanlar olacak. Özellikle de bizim yaptığımız her projemiz kadınlara hitap edecek.” dedi.
CİHAN

Yorumlar