Başkan Kocaoğlu Torbalı'da dert dinledi

Şehrin ihtiyaç ve sıkıntılarını vatandaşlarla birebir yaptığı toplantılarla tespit eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yolu, bu defa Torbalı'ya düştü.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu Torbalı'da dert dinledi

Şehrin ihtiyaç ve sıkıntılarını vatandaşlarla birebir yaptığı toplantılarla tespit eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yolu, bu defa Torbalı'ya düştü. İlçenin daha önce belde olan Subaşı, Çaybaşı, Yazıbaşı ve Ayrancılar mahallelerini ziyaret eden Kocaoğlu, hem dert ve öneri dinledi hem de yeni dönemde vereceği hizmetleri anlattı. Göreve geldiğinden bu yana klasik belediyecilik hizmetlerinin yanısıra yerelde kalkınmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Amacımız, bu kentte başta gençlerimiz olmak üzere herkesin lokmasını büyütmek. 10 yıldır hiçbir ayrım yapmadan, herkese aynı nazardan bakarak çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyona da değinen Başkan Kocaoğlu, mahkeme sürecinin devam ettiğini hatırlattı. 397 yılla yargılandıklarını vurgulayarak, “Yok yere operasyona tâbi olduk. 300 arkadaşımız poliste ifade verdi, 130 arkadaşımızın mahkemesi devam ediyor. Bize Adalet Bakanı, ‘Bu işi hallet.’ diye telefon etmedi. Bizi kimse korumadı, tam tersi hepsi üstümüze geldiler ama biz bütün bunlara rağmen namusumuzla, şerefimizle, itibarımızla dimdik ayaktayız. Bizi polis, savcı, hakim değil, İzmirli hemşehrilerimiz korudu. Adliyeye 50 bin kişi boşu boşuna koşmadı. Doğru, sarsılır ama asla devrilmez. Doğrunun kalesi yıkılmaz. Biz bu kentin dağında, ovasında 10 yıldır tek başımıza göğsümü gere gere dolaşıyoruz, yine dolaşacağız, çünkü biz çiğ et yemedik.” şeklinde konuştu.

Bütün ilçe belediye başkan adaylarının kesinleşmesinden sonra hep birlikte taahhütname imzalayacaklarını belirten Aziz Kocaoğlu, köy tüzel kişiliklerinin ve kapanacak beldelerin mallarını da böylece koruma altına alacaklarını söyledi. Ayrıca her yaz olduğu gibi arazi yollarını asfaltlayarak ürün kalitesinin bozulmasını önleyeceklerini, böylece köylünün emeğine sahip çıkacaklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar