Başkan Kocaoğlu: Taha Bey tutarsız mıydı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, AK Parti adayı Binali Yıldırım’ın, partisinin İzmir’de ilk kez tutarlı bir aday gösterdiği yönündeki açıklamasını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu: Taha Bey tutarsız mıydı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, AK Parti adayı Binali Yıldırım’ın, partisinin İzmir’de ilk kez tutarlı bir aday gösterdiği yönündeki açıklamasını eleştirdi. Bu sözleri 2004 ve 2009 yıllarındaki AK Parti adayı Taha Aksoy’a haksızlık olarak değerlendiren Kocaoğlu, “Bir önceki aday Taha Bey tutarsız mıydı? İzmir, Taha Bey’i sizden yüz misli, bin misli daha fazla içine sindirir, bağrına basar, çünkü bu memleketin çocuğudur.” diye konuştu.

Tire ilçesinde CHP merkez seçim bürosunun açılışına katılan Başkan Kocaoğlu, İtfaiye Meydanı’nda yaptığı konuşmada, “Oy ver, yatırım yapalım diyerek, aba altından sopa gösterenlerin oyununa gelmeyiz. Biz dik dururuz, biz efeyiz. Biz Hasan Tahsin'lerin felsefesine inanmış insanlarız.” dedi. Hükümetin politikalarını da eleştirerek, “Kaynaklarımızı satmakla kalmadılar, çocuklarımızın torunlarımızın kaynaklarını, istediklerine istedikleri şartlarda vererek geleceğimizi de tükettiler. Çocuklarımızı, torunlarımızı da borçlandırdılar.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar