Başkan Kocaoğlu: Namuslu insanlara oy verin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Namuslu insanlara oy verin ki ülkenin geleceği kurtulsun.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu: Namuslu insanlara oy verin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Namuslu insanlara oy verin ki ülkenin geleceği kurtulsun. Ülke kaynaklarıyla ülke kalkınsın. Namuslu insanlara oy verin ki dış politikada onurumuzla, şerefimizle ayakta duralım. Namusluya oy verin ki çoluk çocuğun hakkı, ülkenin serveti tükenmesin, kişilerin, yandaşların cebine girmesin.” dedi.

İzmir Iğdırlılar Derneği tarafından Çamdibi Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Kocaoğlu, ülkenin durumunun televizyon ve gazetelerden takip edildiğini belirterek, “Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yerelde kalkınma için çalışmalarımıza, yatırımlarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu. İzmir'e hem hükümetten daha fazla yatırım yaptıklarını hem de belediyenin borçlarını tamamen ödediklerini öne sürerek, “26 Kasım 2011'de Torbalı'da bir konuşma yaptım, 'Aç yatabilirsiniz, susuz yatabilirsiniz ama adaletsiz yaşayamazsınız. Ben adalet istiyorum.' dedim. 2,5 sene önce istediğim adalet, bugün herkese lazım oldu. Yine adalet istiyorum, hukuk devleti istiyorum. Adalet için, hukuk devleti için, malımızın, mülkümüzün, canımızın korunması için namuslu, dürüst ellerde yönetilmek istiyoruz. Yerel seçimlerden alacağımız güçle 2014'te yapılacak diğer iki seçimle İzmir'den ülkenin kurtuluşunu başlatmak zorundayız." dedi.

İzmir Iğdırlılar Derneği Başkanı Gürsel Özdemir de Başkan Kocaoğlu'nun yanında olacaklarını söyledi. İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir'den başlayarak CHP'ye geçme ve destekleme kararı aldıklarını belirten Özdemir, "Neden Aziz Kocaoğlu'na destek veriyorsunuz diye sorarsanız eğer, biz Aziz Başkan'ın dik duruşuna destek veriyoruz. Biz Aziz Başkan'ın inancına, yüreğine destek veriyoruz. Biz Aziz Başkan'ın cesaretine destek veriyoruz. Biz Aziz Başkan'ın özverisine destek veriyoruz. Biz ayakkabı kutusuna sıkıştırılmış değerlere destek vermiyoruz. Biz yargıya müdahale eden zihniyete destek vermiyoruz. Biz bir günde polisi, savcıyı yok edenlere destek vermiyoruz. Eğer bu ülke hukuk devletiyle yönetilecekse böyle bir şey olamaz." diye konuştu.

Etkinliğe CHP milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ile İzmir İl Başkanı Ali Engin de katıldı. CİHAN

Yorumlar