Başkan Kocaoğlu, Kemalpaşa’da asker uğurladı

Kemalpaşa ilçesi ve mahallelerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askere giden gençlerin heyecanına ortak oldu, birlikte çiftetelli oynadı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu, Kemalpaşa’da asker uğurladı

Kemalpaşa ilçesi ve mahallelerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askere giden gençlerin heyecanına ortak oldu, birlikte çiftetelli oynadı. Armutlu’da katıldığı asker uğurlama konvoyunda, boyunlarına bağladıkları kırmızı oyalı tülbentleriyle davul ve zurna eşliğinde oynayan gençlere eşlik eden Kocaoğlu, “En büyük başkan, bizim başkan” sloganına, “En büyük asker, bizim asker” sloganıyla karşılık verdi. Armutlulu gençlerle birlikte çiftetelli de oynayan Kocaoğlu, hepsini tek tek öperek hayırlı tezkereler diledi.

Başkan Kocaoğlu, Kemalpaşa merkez, Örnekköy, Yukarı Kızılca, Aşağı Kızılca, Armutlu, Ören, Bağyurdu, Yiğitler ve Sütçüler mahallelerini ziyaret etti. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın da katıldığı ziyaretlerde vatandaşlarla biraraya gelen ve isteklerini dinleyen Aziz Kocaoğlu, köy tüzel kişiliklerinin kapanmasının ardından, köylülerin kullandığı ne varsa yine onların olacağını söyledi. CHP'nin 30 ilçe belediye başkan adayıyla birlikte bu konuda bir taahhütname yayınlayacaklarını belirterek, “Köylünün malı köylüde kalacak, onların bu malları kullanmalarına hiçbir şekilde müdahale edilmeyecek.” dedi. CİHAN

Yorumlar