Başkan Kocaoğlu: Daha çok çalışacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na üçüncü defa seçilen Aziz Kocaoğlu, yeni döneme ilişkin önemli mesajlar verdi: “Yeni dönem için öngördüğümüz projelerimizi hızla hayata geçirebilmek, öncelikli hedefimiz olacak.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu: Daha çok çalışacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na üçüncü defa seçilen Aziz Kocaoğlu, yeni döneme ilişkin önemli mesajlar verdi: “Yeni dönem için öngördüğümüz projelerimizi hızla hayata geçirebilmek, öncelikli hedefimiz olacak. Yaşayan ve yaşanacak şehir İzmir için daha çok çalışacağız. Parti ayrımı gözetmeksizin el ele vererek kentimize, ülkemize, geleceğimize sahip çıkacağız. Daha çok çalışacağız.”

Kazanan bütün başkanları kutlayan Başkan Kocaoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhuriyet değerlerinin sembol kenti İzmir’deki 10 yıllık görev süremiz boyunca katılımcı yönetim anlayışını gerçekleştirmeye, İzmir’in ve İzmirlilerin projeleriyle rant değil, yaşam kalitesi üretmeye çalıştık. Türkiye’nin pek çok ilkini, İzmirli hemşehrilerimle birlikte bu kentte başardık. Şimdi onlarla birlikte yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Demokrasi adına sorumluluğunu yerine getirerek sandık başına koşan, İzmir’e yakışan bir seçim süreci yaşamamızı sağlayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin bu zor günlerinde hepimize çok önemli görevler düşüyor. Daha özgür ve daha demokratik bir Türkiye için hep birlikte, yaşayan ve yaşanacak şehir İzmir için omuz omuza mücadele edeceğiz. Kentimize, ülkemize, geleceğimize sahip çıkacağız. Daha çok, daha çok çalışacağız. Yeni dönem için öngördüğümüz projelerimizi hızla hayata geçirebilmek, öncelikli hedefimiz olacak. Kendisini iktidara getiren halkın oyuna saygı duyulmasını isteyen AKP hükümetinin, bir kentte muhalefeti iktidara getiren yurttaşlarının oyuna da aynı saygıyı göstereceğine inanıyorum, inanmak istiyorum. Bu, demokrat olmanın ön koşuludur. Türkiye’nin aydınlık geleceğine bir kez daha İzmirli hemşehrilerimle birlikte yürüyebilmek, hayatım boyunca yaşayacağım en büyük onur olacak. Tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler İzmir!” CİHAN

Yorumlar