Başkan Kocaoğlu Bayındır Belediyesi'ni ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, çok partili ilk seçimin yapıldığı 1946 yılından beri CHP'ye Bayındır ilçesinde ilk defa seçim kazandıran Belediye Başkanı Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu Bayındır Belediyesi'ni ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, çok partili ilk seçimin yapıldığı 1946 yılından beri CHP'ye Bayındır ilçesinde ilk defa seçim kazandıran Belediye Başkanı Ufuk Sesli’yi makamında ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de yapılan saldırıyı kınayan Başkan Kocaoğlu, belediye başkanlarıyla birlikte yarın Ankara’ya geçmiş olsun ziyaretine gideceklerini söyledi.

Yeni görevinde Sesli’ye başarılar dileyen Başkan Kocaoğlu, “68 yıl aradan sonra CHP bayrağını Bayındır’da yeniden dalgalandırdık. Bayındır’ın kalkınması için 10 yıldır yaptığımız çalışmalar bizi başarıya taşıdı. Yeni dönemde bize düşen görev, daha çok çalışıp vatandaşımıza lâyık olmak ve 68 yıl sonra gelen bu başarıyı sürdürmek. İzmir’de 1999 yılında beri sosyal demokrat belediyeciliği sürdürüyoruz. Sürekli büyüyen grafikle partimizin oyunu arttırıyoruz. Diğer belediyecilik anlayışından farkımız, yerelde kalkınma politikamız. Belediye hizmetlerinin yanında vatandaşımızın lokmasını büyütme çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı lanetle ve şiddetle kınadıklarını da belirten Kocaoğlu, “Sayın Genel Başkanımız gibi demokrasiye, insan haklarına inanan, parti içi demokrasiyi getiren bir genel başkana yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Belediye başkanlarımızla birlikte yarın genel merkezimize gidip geçmiş olsun dileğinde bulunacağız. Art niyetlere karşı hem partimizin hem de genel başkanımızın yanında olduğumuzu göstermek zorundayız.” diye konuştu.

Seçim süreci boyunca verdiği destek sebebiyle Kocaoğlu’na teşekkür eden Başkan Sesli ise, “Seçim yarışından alnımızın akıyla çıktık. Şimdi hizmet yarışına başladık. Üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle önümüzdeki beş yıl içinde çok çalışacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar