Başkan Kocaoğlu: Başarı baş eğmeyi gerektirir

Foça ve Menemen belediyelerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “3 dönem kazanmanın başarısı ve tevazu içinde, başımızı daha da çok eğerek hizmetlerimizi yürüteceğiz.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu: Başarı baş eğmeyi gerektirir

Foça ve Menemen belediyelerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “3 dönem kazanmanın başarısı ve tevazu içinde, başımızı daha da çok eğerek hizmetlerimizi yürüteceğiz. Başarı baş eğmeyi ve tevazu içinde olmayı gerektirir. Bunu başkanlarımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.

30 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden Başkan Kocaoğlu’nun hafta başındaki ilk durağı Foça ve Menemen belediyeleri oldu. İlk olarak Foça Belediyesi’ni ziyaret eden ve Başkan Gökhan Demirağ'ı tebrik ederek, başarılar dileyen Başkan Kocaoğlu, yeni dönemde de birlikte güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Çalışmalarını tevazu içinde yürüteceklerini söyleyen Başkan Kocaoğlu, “3 dönem kazanmanın başarısı ve tevazu içinde, başımızı daha da çok eğerek hizmetlerimizi hemşehrilerimizle yürüteceğiz. Başarı baş eğmeyi gerektirir. Daha çok hizmet etmek, saygılı olmak, tevazu içinde olmak gerekir. Bunu başkanlarımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum. Çalışıp İzmirli hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız” dedi.

YILDIRIM’A GÖNDERME

Menemen Belediyesi’nde Başkan Tahir Şahin ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Kocaoğlu, ziyaret sırasında şunları söyledi: “Rakip adayın AKP’nin seçim kazandığı belediyeler için ‘AK belediyecilik görülecek’ demesi, devlet olanaklarının bu belediyelere yükleneceği anlamına geliyor. Çok büyük yanlış. Bu ilçelerimize hükümetin özel yatırım yapmasından büyük zevk duyarız, destekleriz, ama bu sözler, Türkiye Cumhuriyeti’nin en yatırımcı bakanının İzmir adaylığından sonra, ‘yerel yönetimlere İzmir’de destek vermedim, engel oldum. Şimdi 6 belediyeye destek olacağım’ demesidir. Ayrımcılığın ve hükümetin vatandaşlarına eşit davranma ilkesinin uygulanmadığının kendi sözleriyle ispatıdır. Bunu zaten biliyorduk, şimdi bu açıklamaları İzmir kamuoyu öğrenmiş oldu. Onlardan maddi destek beklediğimiz yok. Onlardan, yasal izinleri istiyoruz. Sadece imza istiyoruz. Projelerimize engel olunmamasını, yasal prosedürlerin zamanında yapılmasını; teleferikte, metroda ve tramvayda olduğu gibi projelerin engellenmemesini istiyoruz. Belediyenin yatırımları yapacak gücü vardır, yolumuza hep birlikte devam edeceğiz.” CİHAN

Yorumlar