Başkan Kocaoğlu 8 Mart’ta İzmir manifestosunu açıklayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, önümüzdeki beş yıla ilişkin vizyonunu, 8 Mart 2014 Cumartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak toplantıda açıklayacak.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu 8 Mart’ta İzmir manifestosunu açıklayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, önümüzdeki beş yıla ilişkin vizyonunu, 8 Mart 2014 Cumartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak toplantıda açıklayacak. Yerel yönetimler ve halkın katılımı adına bir demokrasi manifestosu niteliği taşıyacağı belirtilen seçim bildirgesinin okunacağı toplantı, saat 11.00’de başlayacak. İzmir’in sosyal yapısı ve şehir insanının yaşam biçiminin ön plana çıkarak şekillendirdiği bildirgenin omurgası, beş ana stratejiden oluşuyor.

Yeni dönemde daha fazla demokrasi ve daha fazla katılımcılık ilkelerinin öne çıkacağını ifade eden Başkan Kocaoğlu, “Bugüne dek sergilediğimiz şeffaf, demokratik ve katılımcı yönetim anlayışını, bundan böyle kurumsal mekanizmalarıyla daha etkin bir hale getirerek sürdüreceğiz. İzmir gibi bilinç düzeyi yüksek bir kentte, ‘Ben yaptım oldu’ anlayışını dayatmak gibi bir düşünce içinde olmamız zaten beklenemez. İzmirlinin özgürlüklerinden asla taviz vermeyeceği ve hoşgörü temeline dayanan yaşam biçimini koruyabileceği kent yapısının devamını sağlarken ekonomik gelişimine ivme kazandıracak yatırımlarımızla geleceğe ışık tutacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar