Başkan Kazan’dan engelli Kocataş’a tekerlekli sandalye

Bolu Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan fiziksel engelli Mehmet Kocataş’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.Kepkebir Mahallesi'nde ikamet eden fiziksel engelli Mehmet Kocataş adlı vatandaşa Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kazan’dan engelli Kocataş’a tekerlekli sandalye

Bolu Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan fiziksel engelli Mehmet Kocataş’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Kepkebir Mahallesi'nde ikamet eden fiziksel engelli Mehmet Kocataş adlı vatandaşa Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Başkan Kemal Kazan yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik çerçevesinde ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemiz Kepkebir Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Kocataş isimli vatandaşımıza ihtiyaçları doğrultusunda bir akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. İlçemizde bulunan diğer engelli vatandaşlarımıza olanaklarımız dâhilinde sosyal belediyecilik çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz, onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur." diye konuştu.

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet Kocataş bu güzel hediye için çok mutlu olduğunu söyledi ve Başkan Kemal Kazan’a teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar