Başkan Kargı: İlçemizin tanıtımı için basın çok önemli

Amasya’nın Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini makamında misafir ederek kendilerine günün anısına onurluk takdim etti.    Başkan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kargı: İlçemizin tanıtımı için basın çok önemli

Amasya’nın Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini makamında misafir ederek kendilerine günün anısına onurluk takdim etti.

    Başkan Kargı, "365 gün 24 saat yerel medyada haber imkanı sağlayan değerli gazeteci arkadaşlarım, sizler benim için çok değerlisiniz. Sizlerin tespitleri bizlere önderlik ediyor ve yolumuza ışık tutuyor. Sayenizde Merzifon’umuz ulusal basında da yer almaya başladı. Emeğiniz için teşekkür ediyorum. Her türlü sıkıntınızı paylaşmaya ve her konuda sizlere yardımcı olmaya hazırım. Sizlerin eleştiri ve önerilerine her zaman açığım. Görevinizi layıkıyla yapıyorsunuz ben de Merzifon Belediye Başkanı olarak her zaman destekçinizim. El ele vererek Merzifonumuzu çok daha güzel yerlere taşıyacağız." dedi.

    Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Kargı, gazete temsilcilerine plaketlerini vererek meslek hayatlarında başarı, özel hayatlarında sağlık ve mutluluk diledi.

CİHAN

Yorumlar