Başkan Kargı, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Selim Armut’dan bilgi alan Başkan Alp Kargı çalışan personel ile yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kargı, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Selim Armut’dan bilgi alan Başkan Alp Kargı çalışan personel ile yaptığı sohbette şunları söyledi.“ Su ve Kanalizasyon işleri müdürlüğündeki çalışma arkadaşlarımı yerinde ve çalışma ortamlarında ziyaret etmek, motivasyonlarına katkı sağlamak için bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyorum. Benim için tüm çalışma arkadaşlarımın yeri ayrı, ama sahada alın terini, emeğini ortaya koyan sizler gibi saha çalışmalarında bulunan arkadaşların nazarımızda daha farklı bir yere sahip olduğunu da bilmenizi isterim. Sizler gibi gerçek anlamda emeği ve takdiri hak eden arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağız, emeğinize sahip çıkarak destek olacağız” dedi.

Su ve Kanalizasyon Müdürü Selim Armut da yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “ Şehrin Batı yakasındaki mevcut isale hattımız ile saatte yaklaşık olarak 140 metreküp su basabiliyorken yeni yapılan hattımız ile saatte yaklaşık olarak 210 metreküp su basabileceğiz. Hattımızda çalışmalarımız şu an için devam ediyor. Mayıs ayı sonunda üst kat su depomuza 2800 metrelik boru döşenerek tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

CİHAN

Yorumlar