Başkan Karalar, Sümer ve Yeşilyurt mahallelerinde incelemelerde bulundu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sümer ve Yeşilyurt mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Karalar, beraberinde Başkan Yardımcıları Kadir Özdemir ve Aydın Uslupehlivan, Fen İşleri Müdürü İbrahim Karaoğlu, Temizlik İşleri Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karalar, Sümer ve Yeşilyurt mahallelerinde incelemelerde bulundu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sümer ve Yeşilyurt mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Karalar, beraberinde Başkan Yardımcıları Kadir Özdemir ve Aydın Uslupehlivan, Fen İşleri Müdürü İbrahim Karaoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Özcan Zenger ile birlikte çalışmaları denetledi.

Sümer Mahalle Muhtarı Ülkü Okay ile birlikte mahalleyi gezen Karalar, mahallenin eksikleri ile ilgili bilgilendirildi. Mahalleye yapılması planlanan park ve pazar yeri için boş araziler incelendi. Başkan Karalar, "Buralar güzel yapılıp, herkese örnek olması lazım. Biz mahallerimize örnek projeler yapmak istiyoruz. Kent yenilenmeli kent yenilenmez ise hiçbir şey çözemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Yeşilyut Mahallesi'ndeki asfalt ve yama çalışmalarını inceleyen Zeydan Karalar, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması konusunda talimat veren Başkan Karalar, her zaman vatandaşların emrinde olduklarını söyledi. Karalar, asfalt işçileri ile de bir süre sohbet etti.

CİHAN

Yorumlar