Başkan Karalar orucunu iftar çadırında açtı

Seyhan Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün bin 200 kişiye sıcak iftar dağıtıyor. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mümkün olduğunca iftarını Sümer Öğrenci Yurdu karşısındaki iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açarken,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karalar orucunu iftar çadırında açtı

Seyhan Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün bin 200 kişiye sıcak iftar dağıtıyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mümkün olduğunca iftarını Sümer Öğrenci Yurdu karşısındaki iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açarken, kendisine Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve ilçe Müftüsü Halil Uzun eşlik etti. Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, "Biz Belediye ve Kaymakamlık olarak elimizden geldiğince, imkanımızın yettiğince hizmetinize koşmaya çalışıyoruz. Kendisini ihtiyaç sahibi hisseden herkes muhtarlar aracılığı ile bizlere ulaşabilir." ifadelerini kullandı.

İftarın ilk gününde de Seyhan Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırına geldiğini hatırlatan İlçe Müftüsü Halil Uzun insanları bir araya getirerek birlikte oruç açmayı sağlayanlara teşekkür etti. Uzun, "İftarın ilk gününde buradaydım. Allah bu programı yapandan, çadırı kuranlardan, sizleri bir araya getirenlerden razı olsun. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Olanla olmayanın, zenginle fakirin paylaşmasıdır. Beraber şu meydanda yemek yememizden daha güzel bir şey yok." şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar herkesin Ramazan ayını kutladı.

CİHAN

Yorumlar