Başkan Karalar, mahalle gezilerini sürdürüyor

Seyhan'ın bazı mahallerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeydan Karalar temizlik çalışmalarını yerinde denetledi. İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi’ne giden Başkan Karalar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Halkın gösterdiği teveccüh...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karalar, mahalle gezilerini sürdürüyor

Seyhan'ın bazı mahallerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeydan Karalar temizlik çalışmalarını yerinde denetledi.

İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi’ne giden Başkan Karalar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Halkın gösterdiği teveccüh ile başkanlık görevine geldiğini belirten Karalar bu güveni boşa çıkarmayacaklarını söyledi. Seçim döneminde halktan kopmayacağını, halkla iç içe belediyeyi yöneteceğini söylediğini hatırlatan Karalar, “Bugün de aranızda olmaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İlçemizin önemli sorunları var. Bu sorunları çözmek için çalışmalarımıza başladık. İnşallah el birliği ile yaşamaktan onur duyacağımız bir ilçe oluşturacağız." ifadelerini kullandı.

Fevzipaşa Mahallesi'nde halkla bir süre sohbet ettikten sonra temizlik çalışmalarını denetleyen Başkan Karalar, belediyelerin öncelikli görevinin temizlik olduğunu kaydetti. Başkan Karalar, "Belediyelerin öncelikli görevi temizlik yapmaktır. Bizler bu yüzden temizliğe ayrı bir önem vermekteyiz. Temiz bir Seyhan oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabi bu anlamada bazı aksaklıklar olabilir. Sorun olduğunda belediyemizi arayarak gerekli uyarıları yapabilirsiniz. Bizler sizlerin daha iyi, daha temiz ortamlarda yaşamanız için göreve geldik ve bu görevimizi yerine getireceğiz." dedi.

Daha sonra Yeşilevler Mahallesi'ne geçen Karalar, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Yeşilevler Mahalle Muhtarlığına giden Başkan Karalar, mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı. CİHAN

Yorumlar