Başkan Karalar Emek mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Emek Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar, belediyecilik hizmetleri bakımından geri kalan mahallerinde bir çocuk parkının dahi olmadığını söyledi. Vatandaşlar,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karalar Emek mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Emek Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar, belediyecilik hizmetleri bakımından geri kalan mahallerinde bir çocuk parkının dahi olmadığını söyledi.

Vatandaşlar, Karalar'dan belediyecilik hizmeti anlamında çocuk parkı ile birlikte taziye evi istedi. Başkan Karalar ise bu hizmetlerin mutlak suretle yapılacağını, pazar yerinin üzerinin de kapatılacağını söyledi. Seyhan Belediyesi'nin 40 milyon lira civarında bir borcunun olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, bu borcun kendileri için bir bahane olmayacağını, borcu ödeyip hizmeti de yapacaklarını söyledi.

30 Mart seçimlerinin kolay kazanılmadığına vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu başarıda binlerce kişinin emeği olduğunu söyledi. Karalar, "30 Mart seçimleri öyle kolay kazanılmadı. Sadece seçim günü binlerce insan sandık başında görev yaptı. En son 1989 yılında aldığımız Seyhan Belediyesi'ni 23 bin oy farkla kazandık. Buda bizlerin inanmışlığını gösteriyor. Şimdi seçimler bitti bundan sonra çalışma Seyhan'a Seyhanlıya hizmet etme vakti." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar