Başkan Karaçanta: Zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, şehrin ana problemlerine eğildiklerini, yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, "Kars için zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz." dedi.Kars Belediye Başkanı Murtaza...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Karaçanta: Zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, şehrin ana problemlerine eğildiklerini, yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, "Kars için zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz." dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 30 Mart seçimlerinden bu güne geçen 3 ayını değerlendirdi. Cihan'a konuşan Karaçanta, Kazım Paşa, Ünal Özgüdek ve Orta Cadde ile Haydar Aliyev Parkı civarında ilk etapta kaldırım ve yol çalışmasını başlatıp sonlandırdıklarını belirtti. Başkan Karaçanta, ara sokaklarda ise iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü, bunun yanında yeşil Kars için kaldırımlarda ağaçlandırma çalışması yaptıklarını ifade etti.

Gönlünün, bu yollar ve kaldırımlarla uğraşmaya razı olmadığını ifade eden Karaçanta, "Geldiğim günden bu yana, yollar, kaldırımlar ve temizlik problemini düzeltmeye çalışıyoruz. Keşke bunlarla uğraşmasaydık, enerjimizi daha farklı şeylere harcasaydık. Bunlar belediyenin her zaman yapması gereken vazifeleridir. Ama bugüne kadar maalesef ihmal edilmiş. Dolayısıyla bu görev de bize düştü, bizler de bu görevi layığıyla yapacağız." diye konuştu.

Sokağında çalışma olmayan hemşehrisinin diğer sokaklara bakmasını isteyen Karaçanta, "Ekiplerimiz, bütün mahallelerdeki, özellikle ara sokakları teker teker tespit etti. Etmeye de devam ediyor. Sırayla, yapa yapa geleceğiz. Çalışmalarımız hızla devam edecektir. Ödenek sıkıntımız şu aşamada yok. Belediye şantiyelerini faaliyete geçirdik. Kilit parke taş üretiyoruz. Dolayısıyla kendi ürettiğimiz malzemeyi yollara, kaldırımlara seriyoruz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar